Categories
Halskæder Smykkestil

Hvidunderligt

Efterhånden som sneen, endelig, smelter, bliver garderoben stadig mere hvid. Det hvide tøj og tilbehør er en sikker genganger i forårets kollektioner – også når det gælder smykker, hvor især perler spiller en hovedrolle i år.

blicherfuglsang har til serien More is More skabt en række markante vedhæng, hvoraf det ene består af en ægte Howlit. Den hvide howlit signalerer ro, renlighed og regelmæssighed og bruges af healere mod søvnløshed og stress.

Som kontrast til det hvide er stenen selvfølgelig indfattet i sort sølv med den for blicherfuglsang karakteristiske “isknuste” overflade. Vedhænget, der er over 4 cm højt, leveres på en 80 cm lang kæde af sort sølv.

Flere andre danske smykkedesignere har barslet med hvide smykker. Spinning Jewelry har også set lyset i kombinationen hvid sten/sort sølv, mens Julie Sandlaus nye Oyster kollektioner spækket med hvide perler.

Troldekugler har en lang række hvide perler i forskellige materialer, eksempelvis funklende kvarts, glas og ferskvandsperler.

blicherfuglsang pendant
Den hvide sten
nyhedsbrev spinning ring
Water lily fra Spinning Jewelry
troldekugler hvid kvarts
Hvid kvarts fra Troldekugler
troldekugler hvid perle
Hvid perle fra Troldekugler
nyhedsbrev julie sandlau oyster
Oyster fra Julie Sandlau