Categories
Halskæder Ringe

Rå perler

Vintergækkerne afløser iskrystallerne, og det hvide tilbehør spirer frem overalt i modebilledet. Ikke mindst perler er populære, gerne i en mere rå version end 1950ernes enkle korte kæder i 1-3 diskrete lag.

Chanels forårskollektion er således spækket med perler, påsat uldjakker og sweaters som polkaprikker. Chanel viste også grove chokers og elegante hårbånd med velvoksne perler.

Den danske designerduo blicherfuglsang har i den grad formået at skabe utraditionelle smykker med perler. Som aktuelt hos Chanel er der ofte tale om store perler, eksempelvis i den fantastiske cocktailring med Mabeferskvandskulturperle fra serien Planet på tilbud lige nu til 2223 kr. Ringens pynt er 26 mm i diameter.

TB1260 40R PLANET
Sølvring med Mabeperle og 14 karat guld

Ferskvandskulturperler går igen i andre af blicherfuglsangs designs, f.eks. i serien Sweet Movements, hvor en perle pryder et vedhæng i sølv med 14 karat guld og diamant nedsat til 1305 kr. Vedhænget er 45 mm højt.

TB2232 40R SWEET M
Perle skinner om kap med diamant

blicherfuglsang er også kendt for sine grå og sorte perler som alternativ til de uskyldige hvide. De har bl.a. skabt denne samlering, der kombinerer to forskellige sølvringe, den ene med  grå perle og den anden med hvid zirkon. Også fra Sweet Movements.

TB1245 45R SWEET M
Samlering med perle

Fra serien Planet en matchende grå perle i et vedhæng af sterling sølv med rhodineret, matteret og blank overflade.

blicherfuglsang vedhæng
Grå perle, rå sølv