Categories
Smykkestil

Minimalisme på udsalg

Til januarudsalget kan det anbefales at gå efter enkle og langtidsholdbare items i sort eller hvid, f.eks. bomberjakker og vide bukser. Gå gerne på jagt efter små størrelser i herrebutikker.

Når det gælder smykker byder blicherfuglsang på en bred palet af rå smykker, der passer til den enkle stil.

Flere af den danske designerduos smykker er nærmest blevet klassiske eksempel på minimalisme, en stilretning der opstod i USA i begyndelsen af 1960’erne. Stilen går ud på at skære alt overflødigt bort for at eksponere essensen og er stærkt inspireret af den japanske zen filosofi, der bl.a. kommer til udtryk i Ryoanji templet. Tempelhaven består af små og store sten mosbegroede sten placeret på omhyggeligt revet sand, der menes at symbolisere vand.

Med smykkeserier som Ocean, Moonlight, Free og Butterfly Poetry har blicherfuglsang ligeledes taget udgangspunkt i naturen.

Hermed følger designerne den stolte tradition, som bl.a. Georg Jensen begyndte i starten af 1900-tallet, hvor Skønvirke og nationalromantikken skabte grobund for smykker inspireret af naturens kurver; bølger, blomster, blade, fugle, insekter osv.

Læderarmbånd med fugl fra serien Free nedsat til 837 kr.

Ring med sommerfugl fra serien Butterfly Poetry nedsat til 342 kr.

Ørestikker fra serien Moonlight nedsat til 293 kr.