Categories
Halskæder

Sensommerens smykkestil

Smykkerne kan næsten ikke blive store nok, og de skal helst være sorte, bestående af sort rhodineret sølv og sorte sten. Sort er i den grad tilbage i modehusenes mørke efterårskollektioner, suppleret af mørkegrå, navy og bordeaux.

Tekstilerne er opulente; velour, silke, uld og, selvfølgelig, læder. Designere som Celine, Alexander Wang og Loewe har skabt læder items fra veste til viddenederdele. Synes du, at sort læder bliver for hårdt, kan du sagtens finde mørkeblå varianter til efterårsgarderoben.

Blicherfuglsang har designet en bred vifte af markante vedhæng i sort sølv. Flere designs fås også som armbånd, ringe og øreringe. Alle de viste vedhæng leveres som udgangspunkt med læderkæde.

3 cm halssmykke med “icecrushed” overflade og sorte zirkoner
4 cm vedhæng med månesten og små marcasitter
4 cm vedhæng med stor ægte sten af falkeøje