En statement halskæde er stor og markant, måske endda teatralsk og dramatisk (på den gode måde). En statement halskæde er perfekt til at løfte enkle og klassiske outfits som den lille sorte samt t-shirt og jeans. Omvendt skal du nok ikke bære en statement halskæde, den dag du har paisley, pucci eller andre vilde tryk på tøjet.

Et bredt udvalg af statement smykker er meget pladsbesparende, både hjemme i skabet og i kufferten. Tilbehør som smykker fylder mindre end tøj, og har du meget at vælge imellem, kan du klare dig med mindre tøj.

Med to enkle kjoler og tre statement smykker, er du klædt på til en uges ferie (du har ikke det samme på to aftner i træk). Tilsvarende kan du med smykker og tørklæder klare dig igennem dagene med sightseeing med et par jeans og to t-shirts (skyl t-shirten op i hotellets håndvask). Husk at pakke dine smykker i håndbagagen!

Sommerfuglen fra blicherfuglsang serien Butterfly Poetry er en moderne, enkel udgave af en statement halskæde. Der findes også armbånd og øreringe i serien. Med sommerfuglen som symbol på håb, lys, glæde og sejr, har blicherfuglsang skabt denne stilsikre serie, der emmer af poesi og personlighed. Køb sommerfuglen på 5,5 cm for 1350 kr.

Sommerfugl fra blicherfuglsang

Statement halskæder