Hvis man holder af et bestemt smykke, er det meget foreståeligt, at man gerne vil have de andre smykker i serien, men der er ingen der siger, man skal tage dem på samtidig.

Har man øreringe og halskæde på fra den samme serie, fungerer de to elementer som lige stærke blikfang, hvilket gør at øjenene cykler frem og tilbage, istedet for at fokusere på ansigtet. Man skal altid vælge hvilket smykke, der skal være showets stjerne – resten af dit tilbehør skal spille op til dette.

Markante øreringe? Vælg en diskret halskæde. Markant halskæde? Vælg diskrete øreringe. Undtagelsen er galla, hvor man godt kan bære markante halssmykker og markante øreringe, men helst ikke fra samme serie. Det er mere kreativt at kombinere smykker fra forskellige serier, frem for at tage et sæt på.

Ocean serien fra blicherfuglsang er en hyldest til havet. Formsproget er klassisk og alligevel moderne med bløde og organiske former, der minder om havets bølger. Se nyhederne her:

Ocean halskæde

Ocean øreringe

Ocean ring

Elisabeth Taylor i fuld ornat