Blicherfuglsang har tilsyneladende bidt sig fast i himmelrummet som inspirationskilde – og tak for det.

Blandt forårets nyheder fra blicherfuglsang finder vi en ny ring fra kollektionen Planet – et enkelt og stilrent smykke, der kombinerer det matte med det blanke. Kontrasten mellem det rå og elegante er én af blicherfuglsangs store styrker som smykkedesignere.

Planet ring

Ringen fra kollektionen Everything centrerer sig om en stor månesten, omkranset af rhodineret sølv med en rustik overflade. I det rå landskab dukker tre smukke makasitter op.  Makasit er et mineral med skinnende sorte regnbuefarver.

Everything ring


Til kollektionen Midnight er der nu tilføjet en skøn ring – et stort sort rhodineret sølvsmykke med paverede hvide zirkoner. Midnight-kollektionen karakteriseres ved funklende sten og sort/hvid-kontraster, der minder om en stjerneklar nattehimmel.

Køb ringe fra blicherfuglsang med op til 20% rabat.