Categories
Halskæder

Smykker til badetøjet

Det er åbenbart ikke for tidligt at finde ud af hvad man skal pakke i kufferten til sommer. Modebladet Costume tager i tillægget Catwalk pulsen på de nye tendenser i foråret 2012. Fjer, plisseringer og flæser giver kjoler, nederdele og toppe fylde. Fjerene er også en del af 1920er-stilen, som byder på Charleston-inspirerede kjoler med lav talje, frynser og perler.

Det er kontrasternes tid – på den ene side er sarte pasteller ikke til at komme uden om her til foråret. På den anden side kan man vælte sig i vilde mønstre fra top til tå: Dyreprint, stiliserede blomster, paisley og psykedeliske prints i batik-inspirede farver – anything goes. Det anbefales at gøre looket endnu vildere med mønstre på tilbehør og masser af smykker.

Bademoden byder på glamour. Badetøjet skal pyntes med smykker og bælter – gerne perlebælter. Derudover kan man med fordel bruge en markant halskæde til badedragten. Traditionelt har swimwear smykker været markante etniske indslag af perler, træ og ben. Men elegante og rå sølvsmykker er også et hit, som i Katharine Demarcheliers 2011-kollektion.

Blicherfuglsangs rå hjerte-smykke er et godt bud. Meget dekadente badenymfer kan supplere halskæden med et par dinglende øreringe.

Hjertesmykke fra blicherfuglsang