Relativt neutralt basistøj i en høj kvalitet med et væld af tilbehør i alskens farver og stilarter er den nemmeste måde at få en brugbar garderobe. I længden er det også den billigste måde, fordi man undgår en masse impulskøb, når man kun tillader sig selv at skeje ud med tilbehør.

Et mørkeblåt jakkesæt med bukser eller pencil nederdel, fornuftige brune pumps og en hvid bluse ser – hvis det passer – stilfuldt ud på enhver. Men det udtrykker intet ved din personlighed. Uden tilbehør bliver det i længden kedeligt, selvom tøjet er af nok så lækkert.

Tilsæt tre forskellige matchende halskæder, et par interessante øreringe og skifte de brune pumps ud med et par med dyreprint: Nu udstråler outfittet kreativitet og personlig stil. Halskæderne og dyreprintet fungerer som en god kontrast til den stewardesseblå dragt.

Smykker afspejler mere end noget andet din personlighed. Lad en af halskæderne være af læder med et markant vedhæng, f.eks. denne guldsag fra blicherfuglsang-kollektionen Hearts in Hearts. Køb online med rabat.

Hjerter i hjerter